ANASAYFA arrow right Güncel

25 araç ve 65 personelle müdahale edildi

25 araç ve 65 personelle müdahale edildi
YAYINLAMA: 20 Ocak 2021 / 14.51
GÜNCELLEME: 20 Ocak 2021 / 14.51
Gıda Toptancıları Sitesi’ndeki yangın kontrol altına alındı

Gaziantep Gıda Toptancıları Sitesi’nde (GATEM) bulunan bir gıda toptancısına ait depoda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Yangının bulunduğu depoda soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Gaziantep Gıda toptancıları Sitesi'nde (GATEM) bulunan bir binada yangın çıktı. Yaklaşık 30 dakikadır yangına müdahale devam ediyor.

GATEM'de bulunan ve hırdavat malzemeleri üzerine market toptancısı olan iki katlı bir binanın üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, ekiplerin müdahale ettiği alevler yaklaşık 30 dakikadır kontrol altına alınamadı. Olayda yaralanan olmazken, yangının elektrik panosundan çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

Çevre binalara sıçraması ihtimali bulunan yangın nedeniyle bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Gaziantep Gıda Toptancıları Sitesi’nde (GATEM) bulunan ve hırdavat malzemeleri üzerine market toptancısı olan bir depoda çıktı. Depo içerisinde kimsenin olmadığı bir anda çıkan yangın, kısa sürede her tarafı sardı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise depoyu saran yangına müdahale etti. Yaklaşık 25 araç ve 65 itfaiye personeli ile yapılan müdahale ve iki saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, bölgedeki soğutma çalışmalarını da yoğun şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Olayda yaralanan olmazken, elektrik panosundan çıktığı iddia edilen yangının kesin çıkış nedeni ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *