ANASAYFA arrow right Güncel

23 Nisan Sosyal Tesisi hizmete açıldı

23 Nisan Sosyal Tesisi hizmete açıldı
YAYINLAMA: 11 Temmuz 2021 / 19.45
GÜNCELLEME: 11 Temmuz 2021 / 20.11
Şahinbey İlçesi'ndeki mahallelere sosyal tesis yaparak her yaş grubunun faydalanabileceği alanlar oluşturan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu tesislere bir yenisini daha ekleyerek 23 Nisan Sosyal Tesisinin açılışını yaptı.

Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, Gaziantep’e eğitim anlamında önemli yatırımlar yapıldığını belirterek “Bakanımızın, Milletvekillerimizin, Valimizin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın Ankara’da yaptığı girişimlerle Şahinbey bu yıl 65 anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseyi yatırım programına alındı. Onlardan bir tanesi de 23 Nisan Mahallemize yapılacak olan anaokulu” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentin gelişmesi için vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapıldığını belirterek, “Gaziantep yükselen bir değer ve hepimizin üzerinde. Kim Gaziantep için taş üstüne taş koyarsa Allah ondan razı olsun. Bizler bu dünyada geçiciyiz. O nedenle şehrimizi daha da yüksek noktalara taşımak için elbirliği ile çalışıyoruz ediyoruz. 23 Nisan Mahallemize sosyal tesis, spor tesisi, pazar yeri ve parklar yaptık. Bir mahallede olması gereken her şey var.  23 Nisan Mahallemizin yanındaki Binevler Mahallemizin asfaltının neredeyse tamamını yeniledik. Binevler mahallemizde de yaptığımız tesisler ve parklar bulunuyor. Her mahallemize ihtiyacı ne ise onu yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şahinbey’de 266.000 öğrencimiz var. En fazla çocuk Şahinbey’de doğuyor ve en fazla nikah Şahinbey’de kıyılıyor. Bu gelişime yaptırım yapmak gerekiyor.. Halkın ihtiyacı olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. 23 Nisan Sosyal Tesisimiz, mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Katılımlarından dolayı Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza, AK Parti il ve İlçe Başkanımıza ve katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

23 Nisan Mahalle Muhtarı Cuma Taşdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun her alanda vatandaşa dokunan hizmetleri yapıldığını belirterek “Sosyal Belediyecilik anlamında Şahinbey Belediye Başkanımızı ne kadar övsek az kalır. Her zaman vatandaşın yanında olan Başkanımız Hoş geldin Bebek’ten başlayarak Evlilik Okulu, spor salonları, spor ayakkabısı dağıtımı, saat dağıtımı ve askerlerimize asker çantası hediye etmesine kadar her alan vatandaşın yanında oluyor. Kendisine tüm hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 23 Nisan Sosyal Tesisi dualarla hizmete açıldı.

 

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *