ANASAYFA arrow right Yaşam

22 yaşındaki kadın, 10 bıçak darbesiyle öldürüldü

22 yaşındaki kadın, 10 bıçak darbesiyle öldürüldü
YAYINLAMA: 26 Ağustos 2020 / 19.10
GÜNCELLEME: 26 Ağustos 2020 / 20.53
İki kadın daha gitti!!!

Kadın cinayetlerinin ardı arkası gelmiyor. Her gün başka bir kadın veya kadınlar erkek şiddeti yüzünden yaşamından oluyor. Gaziantep'te, dün de kocası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan 22 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan katil zanlısı ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Eşiyle tartışan bir kadın da intihar etti. İntiharın rdından kocası da silahla kendini vurdu.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ayşe A. (22) ile kocası Hasan A., bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonucu Hasan A., eşini vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Yaşanan olayın ardından ağır yaralanan Ayşe A., 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı özel hastanede yapılan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olaydan hemen sonra kaçan katil zanlısı Hasan A. ise polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Yakalanan zanlının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği vurgulandı. Olayla ilgili geniş çaplı incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Bu arada, Hakan S. ile ismi öğrenilemeyen eşi, gün içinde bilinmeyen bir nedenden tartıştı. Tartışmanın ardından evden ayrılan Hakan S., saatler sonra evine döndüğünde eşinin ilaç içerek yaşamına son verdiğini öğrendi. Bunun üzerine Hakan S., evde bulunan tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *