ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

200 otoluk bir otopark yapılıyor

200 otoluk bir otopark yapılıyor
YAYINLAMA: 29 Ocak 2023 / 16.21
GÜNCELLEME: 29 Ocak 2023 / 16.21
İlgililer havaalanından şikâyetlere eğilmeye başladı

Hastası olanlar polisten ve havaalanı görevlilerinden yardım isteyecek

Bir süre önce yaptığımız yayında Gaziantep hava alanından şikâyetlere yer vererek uğurlayıcı ve karşılayıcıların açıkta ve yağışta kaldıklarını, hastası olanların da bunları hava alanından getirmek ve göndermek İçin çeşitli güçlüklere karşılaştıklarını dile getirmiştik.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz ilgililer sorunların derhal üzerine gidileceğini, havaalanında ki görevli personele, polisin hasta sahiplerine yardımcı olacaklarını, görüşmek ve yardım istemek için de hava alanı girişine bir telefon konulacağını söylediler.

Vatandaşın yağışta, açıkta ve soğukta beklemesi sorununun çözümlenmesiyle İlgili olarak bilgi aldığımız Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ da şunları söyledi:

“Durum gerçekten üzücü, yolcularını gönderen ve karşılamaya gelenler perişan oluyor. Bu durumunun düzene sokulması gerek. Oto sahiplerine kolaylık için üstü kapalı 200 otoluk bir otoparkı yaptırmaya başladım. Yolcularını bekleyen ve uğurlayanlar için de bir kapalı yer yaptırıp, hemen buralarını asfaltlayacağım. Yalnız yağışların durmasını, havanın uygun olmasını bekliyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *