ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

1982 bütçesinden ağırlama faslı kaldırıldı

1982 bütçesinden ağırlama faslı kaldırıldı
YAYINLAMA: 21 Ekim 2020 / 15.36
GÜNCELLEME: 21 Ekim 2020 / 15.36
Belediye’nin 1982 bütçe görüşmeleri başladı

Atatürk Kan Merkezi’ni Belediye çalıştırmak istiyor. Ertuğ: Vatandaş istediği yere Belediyenin tek otobüsüyle gidebilmeli. Belediye bütçe görüşmeleri meclis üyelerinin çoğunluğuyla toplanarak çalışmalara başladı. Şubat olağanüstü toplantısının birinci oturumu yapıldı.

Bütçe görüşmelerinde en çok konuşulan ve görüşülen ESOT idaresi ve bütçe gelir gider hesapları oldu. Belediye Başkanı Ertuğ, ESOT' un dünü ve bugünü hakkında bilgiler verdi. Çalışmalarından bahsetti. Yapılması gerekenleri önerdi.

Görüşmelerde ilgi çekici konu ise taşımacılık sorunu idi. Ertuğ: Taşımacılığın şehir yaşamında önemli bir yer teşkil ettiğini ve vatandaşın sabahleyin işine giderken bir otobüse bindiği zaman ikinci bir otobüs değiştir meden istediği yere varmalıdır, işte bu yüzden ESOT'u daha iyi çalışır bir duruma getirmeliyiz” dedi. Ertuğ: Taşımacılık konusunda iyi bir planlama yapılması gerektiğini hatırlattı.

Ertuğ: ESOT'ün işlerini daha iyi bir şekilde yürütmesi ve istenilen randımanı verebilmesi için ESOT Genel Müdüründen Şubat’ın 20’sine kadar iyi bir kadro hayırlayıp hazırlanan kadro listesinin kendisine verilmesini istedi.

Bütçe görüşmelerinde ESOT'un gelir gider bütçe raporu okundu. Raporda emekli ikramiyesi için 1,5 milyon lira ayrıldığını fakat emekli olan bir Belediye mensubunun emekli ikramiyesinin emekli sandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *