ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

‘Taklitçilere oy vermeyin’

‘Taklitçilere oy vermeyin’
YAYINLAMA: 12 Temmuz 2021 / 17.19
GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2021 / 17.19
Saadet Partisi dışındaki 17 partiyi taklitçi ve IMF’ci olarak değerlendiren, kapatılan Refah Partisi’nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan, milli görüşü engellemek için bu partilerin türlü hilelere başvurduklarını ve artistlik yaptıklarını ileri sürdü.

Erbakan, hiçbir seçime giderken ülkenin böyle yangın yerine dönmediğini kaydetti. 3 Kasım seçimleri dolayısıyla dün partisinin düzenlediği mitinge katılan Erbakan, alana 1.5 saat gecikmeyle geldi. Eski Otogar Meydanı’nda yapılan mitingde kadınların fazla olması dikkat çekti. DYP’nin kalabalığını aratmayan SP’liler sık sık ‘Erbakan Başbakan’ sloganı atarken, alanda ‘İnadına değil, seve seve Erbakan’, ‘Zincirlere vursalar zamanı durdursalar, sırtımızdan vursalar bu sevda bitmez’, ‘Bizim Erbakan hoca gibi bir insanımız var, ya sizin’ şeklinde pankartlar açıldı. Miting öncesi Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik Erbakan’a Merveşehir konutlarını temsilen altın anahtar hediye etti.

TV ve gazetelerin SP’ye yer vermediğini kaydeden Erbakan, “Burada taklitçilere sesleniyorum. Bire taklitçiler, boşuna uğraşıyorsunuz. Boşuna mürekkep harcıyorsunuz, boşuna televizyonlarda nefes harcıyorsunuz. Bu milleti inancından, aslından, özünden ve kendisinden ayırmaya kimsenin gücü yetmez. Bu millet her zaman milli görüşçüdür, her zaman milli görüş birinci partidir. Demokrasi ve insan hakları oldukça milli görüş var olacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *