ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Siyasette 24 saat bile uzun zamandır”

“Siyasette 24 saat bile uzun zamandır”
YAYINLAMA: 27 Eylül 2021 / 14.48
GÜNCELLEME: 27 Eylül 2021 / 14.48
Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, halen hangi partide siyasete devam edeceğine karar veremediğini belirterek, şu anda herhangi bir partiye girmeyi düşünmediğini açıkladı. Doğan, Türkiye’de siyasetin tıkandığını söyledi.

Mardinliler Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği toplantıya katılan Doğan, burada basın mensuplarının sorulanın yanıtladı. Doğan, Türkiye’de daha yapılacak çok şey olduğuna inandığını, bunun tek anahtarının siyaset olduğunu kaydetti. Siyasetsiz hiçbir şey yapma şansının olmadığını ifade eden Doğan, “Şu anda Türkiye’de siyasetin koşullarını tıkanmış olarak görüyorum. Özellikle de merkez solda. Merkez solda bir ilerleme, gelişme, toparlanma yok. Ne yazık ki Türkiye’de tüm koşullar merkez solun tek başına iktidar olması için hazırken, böyle bir şans varken bu şans son seçimde elde edilemedi” diye konuştu.

Merkez solun iktidar olma şansını yitirdiğine üzüldüğünü ifade eden Doğan sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin meselelerine bakış açısı olarak damga vuramadığımız için üzüntümü belirtmek isterim. Siyaset belli bir hizmet aracıdır. Hizmet aracı olarak işe yaradığı zaman siz siyaset yaparsınız. Ben 9 yıldır belediye başkanıyım, geri kalan kısmını tamamlamaya çalışıyorum, bundan sonra ne yapacağız, bu çok önemli” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *