ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Seçmen, elim kırılsaydı da dememek için iyi düşünmeli”

“Seçmen, elim kırılsaydı da dememek için iyi düşünmeli”
YAYINLAMA: 14 Haziran 2021 / 15.10
GÜNCELLEME: 14 Haziran 2021 / 15.10
ANAP İl Başkanı Necati Binici, amaçlarının 3 Kasım seçimlerini erteletmek değil, meclisin açık kalarak gerekli yasal düzenlemelerin yapılması olduğunu söyledi. ANAP olarak seçime hazır olduklarını belirten Binici, "1 Ekim’de mecliste yapılan oylama sanki seçimi erteleme oylaması şeklinde kamuoyuna yansıdı. Halbuki ANAP olarak, bizim asıl gayemiz meclisin açık kalmasını sağlamaktı. Ama yüce meclis tatil karan aldı.

Binici, “Bu bizi de çok rahatlattı. Hem tarihi sorumluluğumuzu yerine getirerek, söylediklerinden dolayı milletvekili seçilemeyenlerin ayıbını ortadan kaldırmak istedik hem de Avrupa Birliği uyum yasalarının gereği kanunları çıkarmayı istemiştik. Ama şimdi var gücümüzle seçime odaklandık ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden start verdik” dedi.

1987 Seçimlerinden bu yana vatandaşların her seçimde yeni bir parti aradığını vurgulayan Binici, “Ama her seçim sonrasında ‘ellerim kırılsaydı da bu partiye oy vermeseydim’ diye yaptığı hatanın farkına varmışlardır. 4 Kasım sabahı Türkiye’nin müjdesini bugünden vererek vatandaşın oy tercihlerini, hangi partiye oy vereceğini, artık hizmet yapanla laf üreteni ayırarak oy vermelerini istiyoruz. 1980’den beri hizmet partisi olma özelliğini taşıyan tek partiyiz. Bu anlayışımız halkımızın bize oy vermesiyle devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *