ANASAYFA arrow right Teknoloji

187 muhtara daha bilgisayar verilecek

187 muhtara daha bilgisayar verilecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.26
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesindeki muhtarların bilgisayar isteğini geri çevirmedi
30 muhtara diz üstü bilgisayarlar verildi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesindeki muhtarların bilgisayar isteğini geri çevirmedi. Başkan Tahmazoğlu makamın davet ettiği 30 muhtara diz üstü bilgisayarlar vererek, ilçedeki 187 mahalle muhtarının hepsine bilgisayar hediye edileceğini söyledi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kullandıkları bilgisayarların eskidiğini söyleyerek yeni bilgisayar isteğinde bulanan muhtarları geri çevirmedi. Başkan Tahmazoğlu, önceki gün kendisini ziyaret eden ve aralarında Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz’inde bulunduğu 30 muhtara diz üstü bilgisayar hediye etti.

Başkan Tahmazoğlu, vatandaşların işlemlerinin hızlı ilerlemesi için Şahinbey İlçesindeki 187 mahalle muhtarının hepsine diz üstü bilgisayar verileceğini ifade ederek, “Muhtarlarımızın işlemlerini kolay yürütmesi adına geçtiğimiz dönem de muhtarlarımıza bilgisayar vermiştik. Tabi o bilgisayarların üzerinden hemen hemen 5 yıl geçti ve muhtarlarımızdan bilgisayarların yenilenmesi hususunda haklı bir talep geldi.Bizde Şahinbey Belediyesi olarak 187 mahalle muhtarımıza yeni diz üstü bilgisayarlar alarak bugünden itibaren teslim etmeye başladık.Bunun yanı sıra kendilerine kağıt konusunda da destek olacağız.Bizim amacımız muhtarlarımızla iş birliği içerisinde mahalle sakinlerimize hak ettikleri hizmeti sunmak.Muhtarlarımızın işlerini daha da kolaylaştırmak adına Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, hükümetimizin talimatıyla Şahinbey Belediyemizde Muhtarlıklar Müdürlüğü kurduk.Böylelikle muhtarlarımızla direkt temasa geçecek, onlardan gelen talepleri toplayacak bu talepleri belediyemizin içindeki birimlere ulaştıracak.Ben çalışmalarından dolayı bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyor, bilgisayarlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Yardımcısı Ökkeş Titiz de Şahinbey Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Titiz, “Bende Şahinbey ilçemizde Savcılı Mahallemizin muhtarıyım. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.Çok mutluyuz Şahinbey Belediyemizden böyle bir istekte bulunduk sağ olsun başkanımız bizi kırmadı. Bu davranışın Türkiye’de ki bütün belediyelere örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.Adem Kesenek
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *