ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Büyük kurtarıcı Atatürk bundan 58 yıl önce bugün Samsun’a ayak bastı
Büyük kurtarıcı Atatürk bundan 58 yıl önce bugün Samsun’a ayak bastı
Kamil Ocak Stadında düzenlenen gösteriler saat 09.00’da başlayacak
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 58. Yıl dönümünü bugün bütün yurtta ve Kıbrıs Türk Federe Devletinde törenlerle kutlanıyor. Gaziantep’teki törenlere saat 08.15’te Cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başlanacak, Cumhuriyet alanındaki törenden sonra, şehitler anıtına’da çelenk konularak saygı duruşu yapılacak.

Bunu Kamil Ocak Stadında düzenlenen gösteriler izleyecek. Kamil Ocak Stadında saat 09.00’da Vali, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Milli Eğitim ve Beden Terbiyesi Müdürleri öğrencilerin, sporcuların ve halkın bayramlarını kutlayacaklar. Daha sonra bandonun eşliğinde İstiklal Marşı söylenecek ve göndere bayrak çekilecek. Günün önemini belirten konuşma Devrim Lisesi’nden bir öğretmen tarafından yapılacak bunu şiirlerin okunması izleyecek konuşma ve şiirlerden sonra, geçit töreni düzenleyecek.
Kamil Ocak Stadındaki tören, okulların, askeri birliklerim ve polis ekiplerinin gösterileriyle son bulacak. 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla Garnizon Komutanlığınca gecede şehirde fener alayı düzenlenecek.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *