ANASAYFA arrow right Teknoloji

22 kişilik ‘Plus Energy House’ yetkilileri güneş panellerini gezdi

22 kişilik ‘Plus Energy House’ yetkilileri güneş panellerini gezdi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.56
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.56
Projenin fotoğraflarını çeken misafirler, çalışma sistemi hakkında bilgiler aldılar.
Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Doğal Hayat Doğal Enerji’ güneş panelleri ilgi çekmeye devam ediyor. AB comenius programı kapsamında yürütülen ve altı değişik ülkeden gelen 22 kişilik ‘Plus Energy House’ yetkilileri güneş panellerini gezerek, proje hakkında bilgiler aldılar.
AB comenius programı kapsamında yürütülen ve Oğuzeli çok programlı lisesi projesi koordinatörlüğünde toplantı için Gaziantep’e gelen Plus Energy House (Yeşil Ev Projesi) yetkilileri Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen güneş enerji panellerini gezdiler. Almanya, Hollanda, Slovakya, Macaristan, İtalya ve Polonya’dan katılan ekip paneller hakkında incelemelerde bulundular. Projenin fotoğraflarını çeken misafirler, çalışma sistemi hakkında bilgiler aldılar.
Projenin dikkat çekici olduğunu dile getiren Plus Energy House proje koordinatörü Hollandalı Jan van der Weijde; “Böyle bir projeyi değişik ülkelerde görme imkanımız olmuştu. Ama böyle bir konumda güneş panellerini ilk kez görüyorum.Güzel bir proje olmuş.Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Adem Kesenek



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *