ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

‘’ İsteyen istediği kadar kredilendirilecektir ‘’

‘’ İsteyen istediği kadar kredilendirilecektir ‘’
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Vakıfbank’ın 43. Kuruluş yıldönümü Gaziantep’te muhteşem bir kokteyle kutlandı Kokteyle katılan konuklar
Vakıfbank’ın 43. Kuruluş yıldönümü Gaziantep’te muhteşem bir kokteyle kutlandı Kokteyle katılan konuklar arasında Vakıfbank Genel müdürü Fehmi Gültekin, Vali Vekili Özer Aydın Atay Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Naci Ayaz, GSO ve GTO Başkanları, İhracatçı Birlikler başkanı, bazı işadamları, Oda Başkanları, Bürokratlar ve banka çalışanları katıldı.
Bankanın kuruluş yıldönümünü Gaziantep’te kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Fehmi Gültekin Gaziantepli’nin girişimcilik ruhuna hayran kaldıklarını söyledi. İsteyen firmanın istediği kadar kredilendirileneceğini kaydeden Gültekin ‘’ Firmalar korkmasın arkalarında Vakıfbank var. İsteyene istediği kadar kredi vereceğiz. Bu konuda bir sınır yok . Biz Gaziantep’ten çok memnunuz firmalara verdiğimiz krediler o kadar randımanlı o kadar iyi seviyelerdeki her gün artırarak devam ettiriliyor. Bugün hep birlikte bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha iyi noktalara geleceğiz’’ diyerek yatırım yapmak isteyenleri cesaretlendirdi.
Ekonomide bir kriz olmadığını ve kötü günleri bir daha görmek istemediklerini vurgulayan Gültekin, bankanın öz sermayesinin 12 trilyon olduğunu bunu 25 trilyon çıkarmak için gerekli başvuruyu yaptıklarını belirterek konuşmasına şöyle devam etti:
‘’Önümüzdeki günlerde sermayemiz 25 trilyon olacak. Bunun için her şey tamam. Ülke genelinde hala 325 şubemiz var. Yurt dışında ise 5 temsilcilik ve şubemiz bulunuyor. Bu arada şunu da vurgulamak istiyorum dünyadaki finasman sektöründe ne tür uygulamalar varsa hepsi Vakıflar Bankası’nda da uygulanıyor. Şu ana kadar bu alanda bir aksaklığımız ya da eksiğim olmadı.
Yeter ki bankacılık sektörü öz kaynakları o düzeyde artsın’’.
Vakıfbank Gaziantep Merkez Şube Müdürü Emir Berat Azizoğlu ise banka olarak Gaziantep’te çok rahat ve müşteri ile çok daha iyi ilişkiler içerisinde olduklarını kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi Celal Doğan ile GSO Başkanı Kamil Şerbetçi SANKO Şirketler Grubu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ise birer konuşma yaparak Vakıfbank’ın kara gün dostu olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Başarılarının devamını dilediler.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *