ANASAYFA arrow right Teknoloji

30 branşta kurs düzenleniyor

30 branşta kurs düzenleniyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.56
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.56
Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde gün geçtikçe bu sayının artması olumlu tepkilerin oluşmasına da neden oluyor
Şahinbey Belediyesi ŞAHMEK bünyesinde hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerler kendi iş imkanlarını oluşturuyor.
Tesislerde verilen ücretsiz kuaförlük kursunu bitiren hanımlar hem bir meslek sahibi oluyor, hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. 55 Sosyal Tesis’te 30 ayrı branşta 31 binin üzerinde rekor bir kursiyer sayısı ile vatandaşa hizmet veren Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde gün geçtikçe bu sayının artması olumlu tepkilerin oluşmasına da neden oluyor.
Şehitler Sosyal Tesisi’nde aldıkları eğitim sayesinde hem aile bütçesine katkı sağlayan hem de el becerisini geliştirerek kendi iş imkanını oluşturma konusunda önemli bilgiler edinen kursiyerler bulundukları ortamdan oldukça memnunlar.
Şahinbey Belediyesi Şehitler Sosyal Tesisi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler kendilerine sunulan bu imkan karşısında oldukça memnun olduklarını dile getirirken hayatlarında önemli bir virajdan geçerken bu tesis ile karşılaştıklarını söylediler. Kentin böyle sosyal aktivitelere ihtiyacının olduğu bir zamanda artarak yapılan sosyal tesislerin kendileri gibi ihtiyacı olan kişilere ilaç olduğunu ifade eden kursiyerler, “Öncelikle Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onun sayesinde böyle bir şansı yakaladık. Elimizden hiçbir iş gelmezken meslek sahibi olduk. Kimimiz iş yerini açabilecek dereceye geldi” dediler.İHA




Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *