ANASAYFA arrow right Teknoloji

12 bin üyenin iletişim bilgileri güncellendi

12 bin üyenin iletişim bilgileri güncellendi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
Gaziantep Ticaret Envanteri’ projesi kapsamında 12 bin üyesinin iletişim bilgilerini güncelledi.
GTO 14 bin faal üyesine ulaşabilmek için başlattığı ‘Gaziantep Ticaret Envanteri’ projesi kapsamında 12 bin üyesinin iletişim bilgilerini güncelledi. Böylece oda üyelerinin yaklaşık yüzde 90’ına sağlıklı bir şekilde ulaşabilecek hale geldi.Güncellenen SMS ve e-mail veri tabanı ilk kez 31 Aralık 2013 günü kullanılarak üyelere yeni yıl kutlama mesajı gönderildi.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “GTO olarak en büyük projemiz üyelerimize en kaliteli hizmeti sunabilmek ve üye memnuniyetine maksimum düzeyde ulaşabilmek. Yürüttüğümüz diğer tüm projelerimiz bizi bu büyük projeye götürecek adımlar.Göreve başladığımızda gördük ki projelerimizi gerçekleştirmek ve ana hedefe yani kaliteli hizmete ulaşmak konusunda önümüzde önemli bir engel vardı, o da üyelere sağlıklı ulaşamamak. Biz üyeye ulaşamazsak, hizmeti de ulaştıramayız düşüncesinden hareketle İpekyolu Kalkınma Ajansı destekli “Gaziantep Ticaret Envanteri Projesi”ni hayata geçirerek üyelerimizin bilgi güncellemelerini yaptık. 31 Aralık günü 12 bin üyemize hem SMS hem de e-mail yolu ile yeni yıl kutlama mesajlarımızı ilettik. Tüm bilgilendirme ve duyurularımızı üyelerimize anında ulaştırabiliyoruz. Bundan sonra yapacağımız iş enerjimizi üyelerimizle paylaşarak birlikte Odamızı geleceğe taşımak.”
Başkan Bartık ayrıca kendisine ulaşılamayan ve bilgileri güncellenemeyen üyelere de bilgilerini güncellemek için odaya ulaşmaları çağrısında bulunarak açıklamasını şöyle tamamladı, “Ulaşamadığımız üyelerimizin sistemimizde bilgilerini güncellemelerini rica ediyoruz. Bunun için bize guncelleme@gto.org.tr e-mail veya sosyal medya üzerinden @GaziantepTO twitter adreslerinden ulaşabilecekleri gibi, telefon ya da şahsi başvuruda da bulunabilirler.Güncelleme yaşayan bir organizma.Oda olarak sürekli bilgileri güncel tutacak bir altyapı çalışması oluşturduk. Ancak bilgileri değişen üyelerimizin de güncel bilgilerini tarafımıza bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *