ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“AB üyeliğini hızlandıracağız”

“AB üyeliğini hızlandıracağız”
YAYINLAMA: 27 Temmuz 2021 / 13.36
GÜNCELLEME: 27 Temmuz 2021 / 13.36
Türk halkının, ülkenin sorunlarını sorun yaratan liderlerle çözümlenemeyeceğini gösterip bir tasfiye hareketi başlattığını ifade eden AKP Milletvekili Kürşat Tüzmen, Türkiye’nin, şu anda iktidarı ve muhalefeti ile yakalanan hoşgörü ortamı ile önemli bir avantaj sağladığını söyledi.

AKP’liler Gaziantep’te 7 milletvekili çıkaran bir parti olarak sivil toplum örgütleri başta olmak üzere kurum ve kuruluşlarla seçmenleri dolaşmaya başladı. AKP İI Başkanı Ökkeş Eruslu ile milletvekilleri Kürşat Tüzmen, Ömer Abuşoğlu, Nurettin Aktaş, Ahmet Üzer, Fatma Şahin, Mehmet Sarı ve Mahmut Durdu GSO’yu ziyaret etti. GSO Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Türkiye’nin önünün tek partili hükümetle açılacağını belirterek, böylece ülkede kararsızlıkların biteceğini ve devlete karşı güvenin artacağını söyledi. Tek parti hükümetinin devletle halkı barıştıracağını kaydetti.

GSO Başkanı Nejat Koçer de, geriye bakıldığında koalisyon hükümetlerinin ülkede sıkıntılı dönem yaşattığını bildirdi ve“ AKP’nin profilini çok anlamlı buluyorum. Bilim adamından işadamına, sanayicisine, bürokratına varıncaya kadar çok önemli bir açılım içerisinde. Devleti çok iyi tanıyan bir yapıya sahip” dedi.

Gaziantep’in ve ülkenin en önemli sorununun üretimin önünün açılması ve istihdamın artırılması olduğunu ifade eden Koçer, “Bu anlayışla Gaziantep’te yeni bir çalışma ortamını başlatacağımıza inanıyorum. Sorunlarımız çözümsüz değil. Türkiye pazartesi gününden itibaren bir rahatlama yaşadı. Dağ gibi gözüken sorunların çok daha kolay aşılacağı görüldü. Temennimiz bu güven ortamının kalıcı ve uzun vadeli olması” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Kürşat Tüzmen, Gaziantep’in hep ilkleri başardığını söyleyerek, “İlk defa AKP 7 milletvekili çıkardı, ilk defa Gaziantep’ten AKP ile kadın milletvekili seçildi. Türkiye bizlerle ilk defa bir ilki başlattı. Biz bundan böyle bahane bulmadan sorunlara çözüm üreteceğiz. Model kent projemiz var, bunu uygulayacağız.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *