ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“AB trenini bir kez daha kaçırmak istemiyoruz”

“AB trenini bir kez daha kaçırmak istemiyoruz”
YAYINLAMA: 08 Haziran 2021 / 15.56
GÜNCELLEME: 08 Haziran 2021 / 15.56
Türkiye’nin önünde ekonomiden eğitime, sağlıktan adalete kadar kronikleşen çok sayıda sorun olduğu halde siyasilerin seçimi erteletme konusunu gündeme taşımalarına iş dünyası tepki gösteriyor. GTO Başkanı Mehmet Aslan, Türkiye’nin Avrupa trenini bir kez daha kaçıracağına dikkat çekti.

GTO’nun eylül ayı meclis toplantısı meclis başkanı Mustafa Geylani başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Mehmet Aslan, TBMM’deki küskünler hareketi ve partiler içinde ortaya çıkan bir takım huzursuzlukların Siyasi Partiler Yasası ve Seçim Yasası konusunda belirttikleri görüşlerin haklılığının ortaya çıktığını açıkladı.

Avrupa Birliği giriş sürecinde geldiğimiz ve çok büyük hassasiyet arz eden şu noktada bazı partilerin yetersiz çabalarının yanında topyekûn bir çabanın bulunmadığını ve başbakan düzeyinde bir temaslar zinciri göremediklerini açıklayan Aslan, “Maalesef Avrupa trenini bir kez daha kaçırıyoruz” dedi.

Aslan toplantıda, bazı eksiklere rağmen, böyle modern bir hizmet binasının kente kazandırılmasından gurur duyduklarına değindi. Toplantıya katılan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Yavuz Coşkun da Tıp Fakültesi’nin kuruluşundan bugüne dek olan gelişimini anlattı. Maddi ve manevi yönden büyümek isteyen bir fakülteye sahip olduklarını ifade eden Coşkun, “Bağ-Kurlular’ın fakültemiz hastanesinde her konuda yararlanabilmesi için siyasi platform da dahil elimizden geleni yapıyoruz. Ama şu ana kadar sadece Hemodializ ve Kalp hastalıklarında yararlanabiliyorlar” dedi. Aslan, konuyla ilgili olarak Bağ-Kur Genel Müdürlüğü, Bakanlar ve Gaziantepli milletvekilleri ile kendilerinin de görüştüğünü kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *